wocjan |
Wysłany: Pon 20:26, 10 Lip 2006 Temat postu: wellness &wellbeing dobre samopoczucie i dobrostan |
|
Reklama płatna:
Klub położony na ponad 2 hektarach pięknego parku, będącego prawdziwą oazą zdrowego wypoczynku. Przylegające do terenu jeziorko w połączeniu ze starodrzewem i pagórkowatym terenem, kreuje wrażenie bycia raczej na Suwalszczyźnie, niż w odległości 15 - 20 minut jazdy samochodem od centrum Warszawy.
W naszym Domu Klubowym otoczonym urokliwymi ogrodami w miłej i przyjaznej atmosferze odnajdą Państwo idealne warunki do uprawiania ulubionych aktywności i odzyskania wewnętrznego spokoju.
Serdecznie zapraszamy Państwa do organizacji konferencji i szkoleń w naszym Klubie.
WYNAJEM SAL KONFERENCYJNYCH
SALA KONFERENCYJNA- 180 m2
Do 180 os. - ustawienie kinowe
Do 140 os. - ustawienie bankietowe
więcej
Salę możemy podzielić na niezależne 3 mniejsze sale konferencyjne, w każdej z sal możemy zorganizować konferencję.
SALA KOMINKOWA - 60 m2
Do 40 os. - ustawienie kinowe
Do 20 os. - ustawienie bankietowe
Serdecznie zapraszamy Państwa do organizacji pikników na naszym wspaniałym terenie rekreacyjnym. Poniżej przedstawiamy koszty, przykładowe menu oraz dodatkowe atrakcje jakie możemy zorganizować dla Państwa.
* Basen
* Jacuzzi
* Siłownia
* Sauny Fińskie
* Łaźnie parowe
* Hydromasaż
* Piramidy
* Salon fryzjerski i kosmetyczny
* Nowo otwarta Część Ko-ed z
Sanarium, ścianą solną, sauną fińską, aromaterapią i światłoterapią
* Tenis dla kobiet: pierwsze zajęcia gratis.
* Szkółka dla dzieci i młodzieży: grupy 4 osobowe
* Tenisowe przedszkole dla maluchów
* Challenge tenisowy z atrakcyjnymi nagrodami.
* Pakiety szkoleniowe (korzystne cenowo)
* Sparring-partnerzy
Ślub i przyjęcie weselne to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej pary. Pragniemy zaprosić Państwa do organizacji tego przyjęcia w naszym Klubie. Zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby to wydarzenie było bardzo udane i niezapomniane do końca życia.
Nasz Klub oferuje organizacje przyjęć weselnych zarówno kameralnych dla niewielkiej liczby gości jak i uroczystych biesiad do 120 os.
Poniżej przedstawiamy Państwu nasze propozycje. Oczywiście mogą one ulec zmianie w zależności od Państwa sugestii.
Serdecznie zapraszamy .
Przykładowe menu
Propozycje wszystkich dań serwowanych podczas przyjęć weselnych
i okolicznościowych
Zupy
* Flaki
* Rosół z kury
* Zupa toskańska
* Zupa z maślaków
* Zupa borowikowa
* Barszcz czerwony z pasztecikiem drożdżowym
* Barszcz czerwony z pasztecikiem z grzybami i z kapustą
* Barszcz czerwony z uszkami
* Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
Dania drugie
* Kotlet schabowy
* Karkówka w sosie myśliwskim
* Zrazy zawijane z sosem szarym lub grzybowym
* Kotlet z drobiu (antrykot)
* Grillowana pierś z drobiu z owocami słodkimi
* Grillowana pierś z pomidorami i szpinakiem zapiekana z serem
* Kaczka pieczona z sosem żurawinowym lub pomarańczowym
* Pierś kaczki w sosie decasis z czarnej porzeczki
* Roladki z drobiu , szpinaku i prawdziwków
* Eskalopki cielęce zapiekane z mozarellą
* Roladki z ryb i szpinaku na sosie szafranowym
* Łosoś z karczochami i concase pomidorowym z musem cytrynowym
* Sandacz z pomidorami i bazylią
Dodatki: frytki, ziemniaki, kasza z podrobami, ryż
buraczki, marchew - glazurowane, warzywa z wody, pieczarki z patelni
surówki - jakie dusza zapragnie
Przekąski gorące
* Beaf strogonow
* Żołądki po nelsońsku
* Karp z borowikami
* Szaszłyk z kurczaka marynowany z curry i ananasie na sosie cumberland
* Tartoletka (Vol au Vant) o różnym nadzieniu:
- z krewetek
- z cielęciny
- ze szpinaku i łososia
- z grasicą cielęcą
Bufet staropolski
Pieczony udziec szynki, kaszanka, salcesony, wędzone mięsa, kiełbasa swojska, smalec wiejski, chleb na zakwasie, ogórki kiszone
Przekąski zimne
* Śledzie matjasy
- po węgiersku
- remulade
- w śmietanie
- w cebuli
- marynowane w occie
* Łosoś marynowany w miodzie, gorczycy, koprze,
* Łosoś grawalaks
* Łosoś wędzony z garni
* Halibut wędzony z garni
* Pstrąg wędzony z garni
* Schab po warszawsku
* Roladki z szynki
* Ozorek w galarecie
* Nóżki wieprzowe
* Tymbalik z drobiu
* Galantyna z drobiu pod galaretą
* Galantyna z kaczki pod galaretą
* Galantyna z ryb pod galaretą
* Vitello tonato - pieczona cielęcina z sosem z białego wina
* Kaczka faszerowana w glazurze
* Kurczak faszerowany w glazurze
* Śledzie marynowane w herry
* Karp po żydowsku
* Sandacz w pomarańczach pod galaretą
* Pstrąg w galarecie
* Ryba po grecku
* Tatar z ryb na sałacie rucola lub cykorii
* Wybór wędlin polskich: Szynka Podkomorzego, kabanosy, baleron, krakowska sucha, polędwica sopocka
* Wybór mięs pieczonych: karkówka boczek, schab ze śliwką
* Tatar wołowy
* Pasztety
- swojskie
- wiejskie
- z dziczyzny
- smakowe
Sałatki
- jarzynowa
- ze słonym serem
- caprese
- śledziowa
- pieczarkowo - jajeczna
- z wędzonego kurczaka na słodko
- z owoców morza w sosie śródziemnomorskim
* Półmiski nowalijek
* Jajka z łososiem
* Jajka z wędzoną rybą i białym serem
* Jajka z majonezem i szczypiorkiem
* Pieczywo, masło
Proponujemy również Państwu płatne dodatkowo:
* Prosiak pieczony faszerowany kaszą i warzywami lub kaszanką i ziemniakami
* Indyk w całości faszerowany
* Łosoś w całości faszerowany
* Sandacz w całości faszerowany
Bufet słodki
* Tort śmietanowy
* Sernik, szarlotka, makowiec, piernik
* Owocowe girydony
* Sosy:
- czekoladowy
- waniliowy
- owocowy
Napoje bezalkoholowe
* Coca - cola, Fanta, Sprite, Tonic
* Woda gazowana i niegazowana, soki owocowe
* Kawa, Herbata
Napoje alkoholowe
* Piwo
* Wódka
* Wina
* Szampan |
|